Stem op de lokale goede doelen van Emmen

Emmen – Jochemstichting en Dierenambulance Zuid Oost Drenthe maken kans op een jaar lang financiële steun van Specsavers. Deze goede doelen uit Emmen en omstreken gaan nu tegen elkaar strijden om de winst.

Het lokale initiatief dat de meeste stemmen heeft verzameld ontvangt in 2016 extra sponsoring van Stichting Specsavers Steunt. Stemmen kan nog tot en met 7 december 16.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stem op je favoriet

Marcel Heikens, retailpartner van Specsavers Emmen, vertelt: “We zijn elk jaar weer heel nieuwsgierig welke doelen een beroep doen op onze steun. De lokale initiatieven die zich aanmelden zijn vaak heel verschillend. Het is mooi dat we ons elk jaar weer kunnen inzetten voor een goed doel bij ons in de buurt. Stemmen is heel eenvoudig. Ga naar www.stichtingspecsaverssteunt.nl en selecteer: ‘Emmen’. Bekijk hier de goede doelen en klik op ‘stem’ bij je favoriet. Vul vervolgens je e-mailadres in om je stem te bevestigen. Het is mogelijk om eenmaal per dag, per e-mailadres te stemmen op het goede doel van jouw keuze. Je kunt ook stemmen door het goede doel te liken op Facebook of een +1 te geven via Google Plus. Het doel dat op 7 december om 16.00 uur de meeste stemmen heeft verzameld is de winnaar en ontvangt een jaar lang extra sponsoring van Stichting Specsavers Steunt.

Bron: Emmen.nu

dierenambulance ZO jochemstichting

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!