dinsdag 4 oktober 2022

Drugscontrole tijdens megascholenparty in Nieuw-Amsterdam

- Lees verder na de advertentie -

De politie Zuidoost Drenthe heeft vrijdag 25 november na meerdere signalen en meldingen over drugsgebruik en het verhandelen ervan onder jongeren tijdens het uitgaan een controle uitgevoerd bij de megascholenparty bij Party Palace New york in Nieuw-Amsterdam, zo melden ze op hun Facebook pagina.

Bij de controle is ondermeer een speurhond getraind op verdovende middelen van de landelijke politie eenheid ingezet bij de controle naar drugs. Bij het uitgaanspubliek werd geen drugs aangetroffen, wel trof de politie elders in Nieuw-Amsterdam een persoon aan die meer dan de gebruikershoeveelheid softdrugs bij zich had. zijn drugs werden inbeslaggenomen en er werd proces-verbaal opgemaakt.

- Lees verder na de advertentie -

Ook werden er twee minderjarigen betrapt op het drank nuttigen op de openbare weg, deze zijn door de politie doorverwezen naar HALT.

 

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!