dinsdag 4 oktober 2022

Alle basisschool kinderen krijgen kaartje voor Atlas Theater

- Lees verder na de advertentie -

De Provincie Drenthe betaald voor alle basisschoolkinderen in Emmeneen gratis kaartje voor een voorstelling in het Atlas Theater. Dat zei de commissaris van de koning Jacques Tichelaar zaterdagavond in een speech tijdens de opening van het nieuwe Theater. Vorige week ging de gemeente door het stof na een mislukte actie om maar 850 kaarten weg te geven. Hier kwamen er veel negatieve reacties op.

Er waren zoveel ouders die kaartjes willen bestellen dat de website, waar de kaarten konden worden besteld, steeds vastliep. Met als gevolg dat veel kinderen verdrietig werden, de gemeente Emmen bood haar excuses aan. “We hebben het succes van de gratis kaartjes onderschat en de uitvoering is niet goed gegaan”, liet de gemeente weten. “Wij bieden daarvoor onze excuses aan.” Of de gemeente ook een deel mee betaald is niet bekend.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

2 REACTIES

  1. Zie geen reactie van 112
    Op de moeder wie nu voor niets centjes kwijt is . Terwijl het nu wel kan . Dus atlas theater centjes terug dan maar

  2. Oohhh nou wat nou dan ? Ik ben gisteren zelf nog bij het atlas theater langs geweest ,lukte niet om code in te voeren ,was aan de Bali daar en ze zeiden ,alles is al online geweest en binnen half uur weg ,mijn zoontje van 6 naast mij en verdrietig dat het niet meer mogelijk was ,waren nog 2 plaatsen vrij voor buurman en buurman maar moest volle pond betalen 37 euro ,heb maar gedaan omdat ik het beloofd had aan mijn zoontje …..en nu dan ????

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!