dinsdag 4 oktober 2022

Bestuur steigerpop trekt de stekker eruit

- Lees verder na de advertentie -

Er komt geen vervolg editie van Steigerpop in Emmen. De organisatie heeft na twee editie’s besloten de stekker uit het festival te trekken.

Het festival vond afgelopen twee jaar plaats op steigers in de wijk Rietlanden. De bezoekers voeren met bootjes langs de podia. Er waren 3 kleinere podia en 1 main stage. Hier kwamen op het laats iedereen bij elkaar.

- Lees verder na de advertentie -

“Wat 3 jaar geleden als een mooi idee tussen 4 vrienden begon, heeft geleid tot twee prachtige edities van Steigerpop, die alle verwachtingen overtroffen. We hebben er met z’n allen enorm van genoten, maar aan alle mooie dingen komt een einde.” zo meld het bestuur op Facebook.
“Na een grondige evaluatie hebben wij besloten te stoppen met Steigerpop.  Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, wijkbewoners, bands en donateurs die samen met ons voor een onvergetelijke ervaring hebben gezorgd. Zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen.”

 

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!