Cas Peters schiet Emmen naar een overwinning

FC Emmen speelde voor 3644 toeschouwers een slechte wedstrijd zondagmiddag thuis tegen FC Dordrecht. De ploeg uit Dordrecht kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Emmen had de verdediging niet goed op orde bij een vrije trap van Rick van Haaren, spits Thomas profiteerde hier van.

In de tweede helft speelde FC Emmen ook niet goed. Cas Peters, die last had van een bovenbeenblessure, keerde weer terug in de basis. Hij zorgde voor de gelijkspel in de 62ste minuuk na en hoekshop van Youri Loen. Een kwartier later zorgde Peters voor de 2-1 en bleven de punten in de JenS Vesting.

Met een 2-1 zege op FC Dordrecht klimt de ploeg van trainer Lukkien naar de gedeelde vijfde plaats in de Jupiler League. Emmen heeft slechts twee punten achterstand op de nummers twee. Volgende week staat een wedstrijd met FC Oss op de programma.

FC Emmen-FC Dordrecht 2-1
21″ Thomas 0-1
62″ Peters 1-1
78″ Peters 2-1.

Scheidsrechter: Gerrets.
Gele kaart: Olijve (FC Emmen), Kramer, Klooster (FC Dordrecht).
Toeschouwers: 3644.
FC Emmen: Telgenkamp; Klok, Bakker, Siekman, Fleuren (83. Lima), Olijve, Bos (46. Loen), Rozema, Kallon (70. Turk), Krohne, Peters.
FC Dordrecht: Coremans; De Nooijer, Alkan, Thompson (83. Boogers), Klooster (55. Daniels), Kramer, Chacon, Van Haaren, Da Cruz, Thomas, Van Wermeskerken.

Foto: FC Emmen

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!