dinsdag 4 oktober 2022

Dames E&O verspelen voorsprong

- Lees verder na de advertentie -
De dames 1 van E&O hebben een voorsprong van vijf doelpunten tegen Dalfsen werd weggegeven in het laatste kwartier (32-23).

Wie ruim een kwartier voor tijd op het scorebord keek (15-20) geloofde zijn ogen niet. “Ik heb het slechtste handbal gezien wat we ooit met Dalfsen hebben gespeeld”, zei coach Peter Portengen over die zwarte periode, die nota bene ontstond na een bliksemstart (7-1).

De supporters van Dalfsen dachten dat het een makkelijke avond zou worden. Dit werd het in de eerste helft echter niet, want bij rust stond E&O voor(12-13).

- Lees verder na de advertentie -

In het begin van de tweede helft gingen de dames van E&O door en kwamen op een 15-20 voorsprong. In de periode daarna maakten de dames uit Emmen een aantal fouten. De ploeg uit Dalfsen had een offensieve dekking opgesteld en kon profiteren van een aantal breaks. De dames van E&O waren hierna de weg volledig kwijt en de eindstand werd 32-23.

E&O laat Kwiek nog steeds achter zich maar staat met twee punten uit zes wedstrijden op de tweede plek van onder.

 

 

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!