zondag 25 september 2022

Dode Stieltjeskanaal door misdrijf om het leven gebracht

- Lees verder na de advertentie -

Een voorbijganger trof vrijdagmorgen 31 maart in het Stieltjeskanaal een auto half in het water aan. De voorbijganger alarmeerde direct de hulpdiensten, agenten troffen in de kofferbak van het voertuig een overleden persoon aan.

De politie is vanochtend een onderzoek gestart. De actie van de politie is erop gericht om de doodsoorzaak en de identiteit van de overleden persoon vast te stellen. Daarnaast moet onderzoek uitwijzen hoe de auto half in het water terecht is gekomen. Diverse specialisten van de politie, waaronder forensische opsporing en de recherche, zijn aanwezig. Ook kwam er een politiehelikopter ter plaatse. Vanuit de lucht zijn foto’s gemaakt.
De auto is inmiddels op de kade getakeld en onder een tent geplaatst. Het onderzoek naar de toedracht en de identiteit van het slachtoffer wordt voortgezet. De overleden persoon is onder verdachte omstandigheden aangetroffen. De politie gaat er dan ook vanuit dat de persoon door een misdrijf om het leven is gebracht.

- Lees verder na de advertentie -

Foto’s: politie Drenthe op Twitter.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!