DZOH organiseert mandarijnen actie

Inmiddels begint het een traditie te worden en ook dit jaar komt de jeugd van DZOH weer langs de deuren met mandarijnen om de clubkas te spekken. Op dinsdag 8 november gaat de A tot en met E-jeugd in de Rietlanden, Zuidbarge, Waanderveld, Parc Sandur en de Delftlanden op pad om de mandarijnen langs de deuren te verkopen. Net als voorgaande jaren wordt dit gedaan in samenwerking met Groenten en Fruitspecialist Jan Fidder uit de Rietlanden.

Voor Groenten en Fruitspecialist Jan Fidder blijft het elke keer een uitdaging zo meldt Jordy Fidder aan ons. “Wij proberen elk jaar de lekkerste mandarijn te selecteren voor deze actie, dit is ook dit jaar weer gelukt. Het is dit jaar een Satsuma geworden dit is een relatief platte mandarijn met geen of weinig pitten. De schil is licht oranje en is makkelijk te verwijderen. Het vruchtvlees is in principe friszoet van smaak.”

Vanaf 17:15 komen de kinderen langs de deuren. De mandarijnen kosten per zak 3 euro. Voorgaande jaren was de actie een groot succes. De actie leverde vorig jaar netto €2500 op en dat is een prachtig resultaat voor de club waarmee ze weer veel moois kunnen doen voor de club.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!