vrijdag 30 september 2022

Einde aan illegale FM uitzending

- Lees verder na de advertentie -

Zondag middag heeft het Agentschap Telecom een einde gemaakt aan een geheime FM uitzending.
Tegen twee uur waren twee medewerkers van het agentschap ter plaatse. De illegale zend installatie stond opgesteld boven op een voormalige warmtekracht centrale van Essent in het tuinbouw gebied van Klazienaveen-Noord.

De locatie was beveiligd met hekken, daarom moest de beveiliging er aan te pas komen om het apparatuur in beslag te nemen.
Wegens het grote getale aanwezige toeschouwers voelde de medewerkers zich geïntimideerd. Hierdoor moest de Politie ter plaatse komen voordat ze het terrein gingen verlaten.

- Lees verder na de advertentie -

Bij het verlaten van het terrein kwam de Politie er achter dat er een hang slot op het hek was gedaan. De Politie heeft het slot doorgeknipt waarna het hek kon worden geopend. Wie dit had gedaan blijft een raadsel. 

Het Agentschap Telecom heeft de Politie om assistentie gevraagd mocht het uit de hand lopen, zo meldt Politie Woordvoerder Ramona Venema. De medewerkers waren niet blij met het aanwezige publiek rondom de locatie en namen geen risico’s. Of er aangifte is gedaan door Essent of het Agentschap Telecom is nog niet bekend.

Het Agentschap Telecom werkt regelmatig samen met Politie en Gemeenten om de veiligheid van hun inspecteurs te garanderen, zo meldt Mirjam Suurmeijer. De veiligheid van de medewerkers staat voorop bij hun werk zo vertelt ze.

imag1525 img-20161002-wa0098 img-20161002-wa0097img-20161002-wa0105fb_img_1475419522478

Foto’s ingestuurd, waarvoor dank.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!