zondag 25 september 2022

Emmen112 nieuwe sponsor van Stichting Dierenambulance Emmen-Coevorden

- Lees verder na de advertentie -

De stichting Dierenambulance Emmen-Coevorden heeft een nieuwe sponsor. Emmen112 heeft zich bereid gevonden dit initiatief te steunen en haar naam op de ambulance te laten plaatsen.

Stichting dierenambulance Emmen-Coevorden is een particuliere stichting, de vrijwilligers van de dierenambulance staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren in nood in de gemeenten Emmen en Coevorden!

- Lees verder na de advertentie -

Ook staan ze voor u en uw huisdier klaar wanneer u vervoer nodig bent van en naar de dierenarts, pension, trimsalon en dergelijke.

Dierenambulance Emmen-Coevorden is geheel afhankelijk van donaties, giften en vrijwilligers. Kunt u hen hulp bieden (denk aan een financiële bijdrage, handdoeken, kooien, halsbandjes, kattenmandjes, dekens) of wilt u vrijwilliger worden? Zij kunnen uw hulp goed gebruiken.
Voor mee informatie kunt u contact opnemen met de stichting via hun website: www.stichtingdierenambulanceemmencoevorden.nl of via hun telefoonnummer: 06-55286287

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!