Emmense in de strijd voor deelname Expeditie Robinson

Veel mensen moeten er niet aan denken. Voor anderen is het een absolute droom: deelnemen aan Expeditie Robinson. Marloes de Jonge uit Emmer-Compascuum behoort tot die laatste groep. Daarom gaf ze zich op.

In voorgaande jaren was het RTL-programma, dat zich doorgaans afspeelt op een onbewoond eiland, enkel weggelegd voor bekende Nederlanders. De tactische overlevingsstrijd ziet er dit seizoen iets anders uit. Het is een mix van bekende Nederlanders met vier deelnemers die zich op hebben gegeven. Marloes is een van de velen die zich aan de titanenstrijd wil wagen.

“Toen jullie bericht op Facebook kwam en werd gezegd dat je mee kon doen, heeft mijn moeder mij er gelijk in getagd. Elk jaar is het weer hetzelfde als expeditie op tv is dan ben ik weer aan het zeuren dat ik mee wil doen. Nu is het eindelijk zo ver. Expeditie Robinson 2017 ik kom eraan!” zo laat Marloes op de website van Expeditie Robinson weten.

Kleine kans
Het is nog niet bekend waar het seizoen zich afspeelt. Dat kan over de hele wereld zijn. Wieffer is niet de enige die de strijd graag wil aangaan. Tot 20 maart kunnen mensen zich aanmelden. Dat gaan er honderden zijn. De kans is klein, maar wie niet waagt wie niet wint. Uiteindelijk zijn er honderd mensen die naar een castingdag mogen komen

Stemmen op Marloes kan via http://www.expeditierobinson.nl/profile/606

 

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!