dinsdag 4 oktober 2022

Rais Doran uit Emmen wint Miss-verkiezing Beauty Queen of Netherlands 2016

- Lees verder na de advertentie -

De Emmense Rais Doran-Alias, is gisteravond bekroont als Beauty Queen of Netherlands 2016.

De 32-jarige Rais Doran-Alias immigreerde in 2003 samen met haar man Jean-Pierre Doran naar Nederland. Naast het hebben van twee jonge kinderen (12 en 9), twee HBO diploma’s, haar eigen Hair Extensions bedrijf en een Administratiebedrijf, is Rais ook een echte Beauty van buiten en binnen.
Dit werd zondagavond door haar bekroning als Beauty Queen of Netherlands 2016 ook bevestigd. Zij stond vanaf het begin op nummer 1 in de populariteitspoll. De titel Miss Popularity heeft ze op het nippertje met een verschil van 0.01% niet gewonnen.

- Lees verder na de advertentie -

Alhoewel ze de populariteitstitel niet heeft gewonnen, heeft ze de grootste titel naar Emmen mogen meenemen. Het was een spannende race met veel mooie dames in de finale, met onder andere Roshni Blum uit Emmen die op de 2de plek eindigde.

Emmen 112 is trots op deze dames en wil graag Rais Doran-Alias (Winnares) en Roshni Blum (1st runner up) feliciteren.

De tweede plaats was voor de Emmenaar Roshnie Blum, de Mini Beauty Princess komt ook uit Emmen. Eline Froma wist hier de overwinning op haar naam te zetten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!