vrijdag 30 september 2022

FC Emmen versterkt zich met Zeefuik

- Lees verder na de advertentie -

Genero Zeefuik gaat zijn rentree maken op de Nederlandse velden. De 26-jarige spits, die sinds kort zonder club zat na zijn vertrek bij het Turkse Balikesirspor, maakt het seizoen af in Emmen. 

“De afgelopen weken heb ik met veel plezier mee getraind met FC Emmen onder leiding van Dick Lukkien, die ik al langer goed ken. Vrijwel direct voelde ik een klik met de staf, maar ook de spelersgroep. De komende vijf maanden wil ik weer genieten van het voetbal. Dit betekent minuten maken, maar vooral tot scoren komen”, aldus Zeefuik. De spits werkte bij zijn oude club FC Groningen samen met Lukkien.

- Lees verder na de advertentie -

Jan Korte, manager Voetbalzaken van FC Emmen, is blij met het aantrekken van Zeefuik. “Wij vinden dat hij over voldoende kwaliteit beschikt om zich in de Eredivisie te laten gelden. Echter, omdat hij in Turkije op een dood spoor terecht is gekomen, is voor hem het allerbelangrijkste gewoon weer aan spelen toe te komen en zo zichzelf opnieuw te bewijzen als aanvalsleider.”

Zeefuik doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde in 2006 in het profvoetbal namens PSV. De Eindhovenaren verhuurden hem later aan onder meer NEC en FC Dordrecht.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!