FC Emmen wint moeizaam van FC Oss

FC Emmen heeft vrijdagavond moeizaam gewonnen met 2-0 van FC Oss. Voor FC Emmen was dit een belangrijke zege in de strijd om de play-offs.

In de beginfase was de strijdlust duidelijk te zien aan de kant van de Drenten. FC Emmen kwam goed de kleedmaker uit en had kans na kans. FC Emmen bleef druk zetten en jaagde Oss op. Die moesten alle zeilen bijzetten en af en toe aan de rem trekken. Voor de vrije trap die de Emmenaren kregen op een meter of dertig voor het doel van de Brabanders, had Lukkien met Loen een specialist in huis. De tot vleugelverdediger omgebouwde middenvelder krulde de bal perfect voor op de kopsterke Tim Siekman, die frank en vrij de 1-0 binnen kon knikken. Deze stand bleef bij rust op het scorebord te staan.

Na de openingstreffer liep FC Emmen achteruit te voetballen. Fc Oss had hierdoor vele kansen op de gelijkmaker. Vanuit een snelle uitbraak kwam FC Emmen tot twee doelpogingen. Cas Peters wist het net niet te raken maar vanuit een schoot van Género Zeefuik kwam de 2-0 op het scorebord te staan. Voor de thuisclub betekende het dat er nog steeds hoop mag worden op de play-offs.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!