Politie zoekt naar getuigen

Op donderdag 5 oktober 2016 in de middag zijn er in Emmer Compascuum op korte afstand van elkaar een viertal gestolen auto’s aangetroffen.
Twee auto’s zijn afkomstig uit Duitsland en het onderzoek daarna is in handen van onze Duitse collega’s. Twee andere auto’s met Nederlands kenteken stonden bij elkaar in dezelfde wijk.
Op het kaartje bij de letter A. zijn een rode Volvo en een blauwe Renault Clio aangetroffen met en Nederlands kenteken. Bij de letter B. is een zwarte Audi aangetroffen met Duits kenteken en bij de letter C. is een zwarte BMW aangetroffen eveneens met Duits kenteken.
Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar de herkomst en de daders bel dan met 0900-8844.

Registratie nummer: 2016286714 en 2016286851.

 

Aantreffen gestolen auto’s.

De twee aangetroffen auto’s met de Nederlandse kentekens komen bij één bedrijf vandaan in Sellingen. Er zijn die nacht vier auto’s gestolen bij dit bedrijf. Eén andere auto van deze vier is gevonden in Schoonebeek aan de Duitslandlaan.
Het ging hier om een Grijze VW Passat op de auto zaten eveneens gestolen kentekenplaten die niet bij de auto thuis hoorden.
Van deze vier gestolen auto’s mist er dus nog één. Het gaat hier om een blauwe Volkswagen Passat met het kenteken RL-NB-87. Mogelijk zitten er ook andere platen op deze auto. Wie heeft er informatie over deze gestolen auto’s en/of weet waar de vierde auto staat.

ec-autos

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!