Hurry Up Stunt tegen landskampioen

Hurry-Up heeft zaterdag een super prestatie geleverd door de Limburg Lions te verslaan met 23-28

LIONS kende een moeizame eerste helft waarin de ploeg moeilijk tot scoren kwam. Via een 1-3 voorsprong voor Hurry-UP stond er na een kwartier spelen een verschil van drie doelpunten op het scorebord, 3-6. Hurry Up doelman Sven Hemmes is met negentien stops de man van de eerste helft en drijft de LIONS-aanvallers tot wanhoop. In de twintigste minuut is het Joris Baart die de aansluitingstreffer scoort, 7-8, waarna Martin Vlijm een time-out aanvraagt. Tot de 27e minuut blijft het verschil van één doelpunt gelijk, waarna Hurry Up in de laatste minuten nog snel uitloopt naar 9-14 met rust.

Ephrahim Jerry brengt OCI-LIONS met drie doelpunten in de eerste vijf minuten van de tweede helft, terug in de wedstrijd, 13-15. Na zeven minuten is het dan Ivo Steins die de aansluitingstreffer scoort, maar door een benutte penalty van Tommie Falke en een goal van doelman Sven Hemmes (open doel), loopt Hurry Up weer uit naar 15-18. Na een kwartier spelen is er dan eindelijk de gelijkmaker van Evert Kooijman met een prachtige lob over doelman Hemmes heen. Ook Luuk Hoiting staat in deze fase goed te keepen en zweept zijn ploeg en het publiek nog eens extra op.

In de zeventiende minuut is het Joris Baart die OCI-LIONS voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong brengt, maar een minuut later is het Ronald Suelman die met zijn achtste doelpunt Hurry Up weer op voorsprong brengt. In de 23e minuut heeft Hurry Up weer een gat van drie doelpunten weten te slaan, 21-24, wat met nog vijf minuten op de klok is gegroeid naar vier doelpunten. Mark Schmetz neemt nog een time-out op drie minuten voor het einde, maar als ook een penalty en een break niet worden benut, is de malaise compleet aan LIONS-zijde. In de laatste minuten maakt Hurry Up nog twee doelpunten en wordt de eindstand bepaald op 23-28.

Man of the Match wordt Hurry Up doelman Sven Hemmes.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!