dinsdag 4 oktober 2022

Hurry-Up wint na spannende wedstrijd

- Lees verder na de advertentie -

In sporthal De Eendracht hebben de heren van Hurry-Up een terechte zege geboekt in de BENE-League. Zaterdag avond kwam de Belgische ploeg Visé op bezoek. Na een spannende wedstrijd werd het 28-27 in Zwartemeer.

Hurry Up liep meerdere keren uit met 3 doelpunten verschil. In de eerste helft hielt Sven Hemme, van Hurry Up, de helft van de ballen tegen.

- Lees verder na de advertentie -

Bij rust stond er 15-11 op het scorebord, maar na rust kwam Visé dichter bij en stond de dekking van de Zwartemeerders niet goed. Bij 21-22 leek de spanning compleet terug te zijn, echter scoorde Falke drie penalty’s achter elkaar en bracht de stand terug op 26-22.

In de slotfase besloot Benjamin Danesi het heft in eigen handen te nemen. Met een hattrick was de Belgische spelmaker onder meer verantwoordelijk voor de 27-26. Met het Zwartemeerse publiek op de banken tekende Thies Berendsen een minuut voor tijd voor de bevrijdende treffer.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!