vrijdag 30 september 2022

IJsbaan Emmen krijgt een nieuwe plek

- Lees verder na de advertentie -

De jaarlijks terugkerende ijsbaan verhuist van het Marktplein bij de Grote Kerk naar het Raadhuisplein. De baan komt voor het nieuw geopende Atlas Theater, zo laat Richard de Groot van No Limit Events aan Dagblad van het Noorden weten.

No Limit Events is de organisatie die al jarenlang de ijsvloer plaatst in het Emmer centrum. ,,Omdat er op het Raadhuisplein meer ruimte is, denken we daar beter uit de voeten te kunnen. Bovendien lopen we daar geen enkel risico dat we belemmerd worden door bouwwerkzaamheden’’, aldus De Groot. De baan wordt vijf meter langer dan de baan die vorige keer op het Marktplein werd aangelegd. De Groot: ,,Hierdoor kunnen we een apart gedeelte voor de allerkleinsten creëren.’’ De totale omvang van de baan bedraagt 35 bij 15 meter en zoals afgelopen jaren komt er ook een horecavoorziening bij. De baan en het gedeelte waar mensen de schaatsen aan en uit moeten trekken worden overdekt. De ijsbaan gaat op 16 december open en op 8 januari kan er voor het laatst worden geschaatst. Op nieuwjaarsdag is de baan dicht.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!