zondag 25 september 2022

KNMI geeft code geel af.

- Lees verder na de advertentie -

Het KNMI heeft vrijdagavond een code geel afgegeven vanwege gladheid voor bijna het hele land. De waarschuwing wordt gegeven vanwege de mogelijkheid van bevriezing van natte weggedeelten.
De waarschuwing van het weerinstituut geldt per direct.

img_5527Verkeer in de spits moet al rekening houden met eventuele gladheid. Weggebruikers moeten vooral rekening houden met gladheid op bruggen en viaducten. Aan hen wordt geadviseerd de weerberichten in de gaten te houden en de snelheid eventueel aan te passen.

- Lees verder na de advertentie -

Voor de eerstkomende uren worden er echter geen aanvullende buien verwacht. Wel is er volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) ook kans op mist.

De kans op gladheid houdt de hele vrijdagavond en in de nacht aan. Op de meeste plekken zal de kans op gladde weggedeelten naar verwachting zaterdagochtend rond 10.00 voorbij zijn.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!