dinsdag 4 oktober 2022

Man aangereden door Politieauto

- Lees verder na de advertentie -

Vrijdag avond rond 18:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een opvallende politieauto en een voetganger in klazienaveen.

De traumahelicopter was ook opgeroepen voor het ongeval. Hierbij is de voetganger gewond geraakt en met spoed, onder leiding van de MMT arts, met de ambulance overgebracht naar het UMCG te Groningen.

- Lees verder na de advertentie -

Het ongeval vond plaats op de kruising Antares met de Brugstraat.

De verkeersongevallen analyse gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.
De betrokken agent zal door de recherche uit een ander district gehoord gaan worden hoe deze aanrijding kon gebeuren.

Inmiddels is duidelijk dat de politie niet met OGS (spoed) gereden heeft, dat liet de politie Drenthe aan Emmen112 weten via twitter. De traumaheli was ter hoogte van de a37 geland. Het MMT heeft het slachtoffer op het bedrijvenpark onderzocht.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

7 REACTIES

  1. Hij heeft ook hard gereden, persoon in kwestie lag 15-20 meter van het zebrapad af. Ben benieuwd wat voor consquenties hier aan zitten voor de agent.

  2. Het zal je maar gebeuren. Ik hoop dat alle partijen hier goed van af komen. Succes aan de aangereden persoon en aan de agent die het ongeluk heeft gehad

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!