Nieuw Shopping Centre Emmen

vlinderstad

De megastore in het voormalige V&D pand in Emmen opent onder de nieuwe naam ‘Vlinderstad Shopping Centre’. Morgen gaan de deuren open voor het publiek. Horecabedrijf Lounge 13 gaat de groep ondernemers in de megastore daarbij versterken.

Bezoekers kunnen vanaf 30 juni na het winkelen een hapje en een drankje pakken in een loungeachtige setting met een Frans tintje.

Dijkstra en Lassche, beide eigenaren van de bekende Paris2Day kledingzaken in Noord-Nederland en initiatiefnemers van de megastore, lanceren op de begane grond een XL-versie van hun beproefde winkelformule. Naast de laatste dames- en meisjesmode, tref je er straks ook herenkleding, damesschoenen, sieraden, horloges, koffers en weekendtassen in de schappen aan. De resterende 4600 van de beschikbare 6000 vierkante meter aan winkeloppervlakte vullen de twee in met medewerking van een aantal regionale ondernemers.

De bovenverdieping wordt bemand door Bosma Bedden en Lounge 13. Die laatste komt in de plaats van restaurant La Place, dat tot het faillissement van V&D op deze plek huisde. Hier kunnen mensen straks in een relaxte ambiance genieten van een hapje en een drankje na een dagje shoppen.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!