zondag 25 september 2022

Plantronics Emmen sluit per direct de deuren

- Lees verder na de advertentie -

Plantronics in Emmen heeft met onmiddellijke ingang de deuren gesloten. Dinsdag kregen alle medewerkers te horen dat ze hun persoonlijke spullen konden inpakken en dat het einde Plantronics was voor hen. De werkzaamheden die in Emmen werden uitgevoerd worden overgeplaatst naar China.

Alle medewerkers moesten een contract tekenen dat ze niet met media mochten praten. Dit werd ook niet gedaan. Plantronics was woensdag niet bereid om antwoord te geven aan de media.

Door de sluiting van Plantronics in Emmen gaan 19 fte verloren. Plantronics had in 2012 het bedrijf Tonalite overgenomen. Tonalite is begin 2010 opgericht door een aantal werknemers van voorheen Sony-Ericsson in Emmen ze maakten Bluetooth headsets. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in de Verenigde Staten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

1 REACTIE

  1. Ben je als werknemer maar aangewezen op de asiociale gedrag afhankelijk van een werkgever die vergeet dat het bedrijf alleen groter word door de inzet deze werknemers. Het is schandalig hoe deze mensen aan de kant gezet worden en gedwongen worden om een contract te tekenen.

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!