zondag 25 september 2022

Politie doet inval in Klazienaveen (update)

- Lees verder na de advertentie -

De politie Emmen heeft dinsdag ochtend een inval gedaan bij een pand aan de Doorndistel in Klazienaveen in verband met een drugsonderzoek. Een arrestatie team heeft met getrokken wapens het pand betreden.  De politie heeft bijna het hele huis over de kop gehaald. Henk Kuipers, de pand eigenaar, heeft een filmpje gemaakt en op Facebook geplaatst:

- Lees verder na de advertentie -

Bij de inval is een persoon aangehouden. Dit zou gaan om een lid van de club van Henk, hij is aangehouden in verband met verdovende middelen. De inval zal niks te maken hebben met No Surrender of met Henk Kuipers zelf. Volgens de politie zijn er wel spullen in beslag genomen, wat voor spullen daar wil de Politie geen uitspraak over doen.

 

De recherche heeft dinsdagochtend rond negen uur ook een inval gedaan in een loods aan de Calandweg in Bergen op Zoom. Het gaat om een pand van de vader van Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. De politie was dinsdagmiddag aanwezig met onder meer honden en meerdere rechercheurs.

Het zou gaan om nieuw strafonderzoek tegen Otto. Op basis van welke verdenking het onderzoek werd uitgevoerd wil de politie niet mededelen. Er is onder meer sporenonderzoek verricht in de loods.

De familie van de oud-No Surrender-leider was ook aanwezig bij het pand. Een zus van Otto is aangehouden vanwege een belediging, zo stelt de politie. Of dit te maken heeft met de inval bij Henk Kuipers is niet bekend.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

1 REACTIE

  1. Inval om drugs, het enige wat die blauwe kabouters hebben gevonden zijn medicijnen welke op recept zijn verkregen, goh wat een wereld nieuws hè. Dus uiteindelijk hebben ze helemaal NIETS!!!! Wat een lachertje die smerissen.

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!