dinsdag 4 oktober 2022

Politie zoekt getuigen van een beroving

- Lees verder na de advertentie -

Op zaterdag 7 januari omstreeks 01.22 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden op het fietspad parallel aan de Hondsrugweg. Het slachtoffer fietst omstreeks 01.20 uur voorbij de Mac Donalds en steekt daar de Brinkenweg over om vervolgens in de richting van de woonwijk de Rietlanden te fietsen. Hij werd op het fietspad door 3 mannen van zijn fiets getrokken en beroofd van zijn telefoon en geld. Tijdens de beroving is het slachtoffer bedreigd. Na de beroving rennen de daders in de richting van de woonwijk Bargeres.

Eén van de daders was ongeveer 1.83 lang en droeg een jas met een bontkraag.
De politie is meteen ter plaatse gekomen en heeft in de omgeving actief gezocht naar de daders. Deze zijn helaas nog niet aangetroffen. De Politie Emmen is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat met deze beroving te maken kan hebben?

- Lees verder na de advertentie -

Bel dan 0900-8844.
Registratienummer:2017006858

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

2 REACTIES

  1. Kotsmisselijk word van het tuig laten ze van een ander zijn spullen afblijven en zelf aan het werk gaan.
    Beter afstraffen is de enigste methode. aan de spullen komen van een ander 5 jaar de bak in dan leren ze het misschien ???????? af. de rechtelijke macht is veel en veel de mat voor dit soort TUIG

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!