dinsdag 4 oktober 2022

Qbuzz komt met nieuwe dienstregeling

- Lees verder na de advertentie -

Vanaf 11 december rijden de bussen van Qbuzz volgens een nieuwe dienstregeling. Op diverse lijnen zijn wijzigingen, zoals andere vertrektijden of een gewijzigde route. Ook zijn er lijnen die vaker of minder vaak gaan rijden.

Op de stadsdienst in Emmen zijn extra ritten toegevoegd aan de dienstregeling. Op lijn 12 rijd Qbuzz om 9:08 en 12:54 extra naar Meerdijk. Om 12:40 rijden ze een extra rit vanaf Meerdijk naar Emmen. Voor de rest blijft de stadsdienst Emmen ongewijzigd.

- Lees verder na de advertentie -

Lijn 26 Emmen – Coevorden
De vertrektijden van lijn 26 zijn aangepast. Op zaterdag gaat lijn 26 elk uur rijden in plaats van eens per anderhalf uur. De ritten die op zaterdag nu nog met een grote bus rijden, gaan met een 8-persoonsbus rijden. Op zondag zullen enkele ritten als LijnBelBus gaan rijden in plaats van een 8-persoonsbus.

Voor Lijn 44, Schoonebeek – Emmen, zijn de vertrektijden aangepast en lijn 600, Borger – Emmen,  vervalt. U kunt met lijn 300 reizen die voortaan door Angelslo rijdt.

De nieuwe dienstregeling van alle lijnen kunt u ook alvast bekijken op de site van QBuzz.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!