dinsdag 4 oktober 2022

‘Scary Clowns’ ook actief in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

Het fenomeen van de ‘scary clowns’ is ook overgevlogen naar Emmen. Op het Raadhuisplein dook een, als bloeddorstige clown verklede persoon, op. De politie houdt het vooralsnog weliswaar op het werk van enkele ‘grappenmakers’, maar neemt de zaak wel uiterst serieus op en surveilleert intensiever dan gebruikelijk.

Deze week kwam de hype van de ‘scary clowns’ vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland en werden al meldingen gedaan vanuit Almere en Arnhem. In het eerste geval werden kinderen zelfs met messen achterna gezeten. Donderdag kreeg de politie ook in andere plaatsen verontruste bewoners aan de lijn die griezelclowns, kennelijk geïnspireerd door de heruitgave van de horrorklassieker ‘It the Clown’ hadden gesignaleerd.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

54 REACTIES

 1. Als ze één van mijn kindjes een trauma bezorgen, dan hebben ze echt een GROOT probleem!!! En dan maakt het mij echt niet uit welke horrorclown dat was, maar dan gaan ze er allemaal aan!!

  Een grapje is leuk, maar dit gaat te ver…..

 2. Laat ik het zo zeggen als ik hem tegen kom gaat hij eraan ik maak hem haar hartstikke dood en bel zekker geen 112 hun doen toch nergens wat aan ! Dus als de politie dit leest en niet geloven dan gaan ze het van zelf wel zien politie emmen ik help juli met vriendelijke groet wesel

 3. Ik ben vandaag 1 scary clown “killer clown” in zuid emmen tegen gekomen dicht bij een hele donkere iets waar je door heen moet fietsen ik had het eerst niet door en later zeiden mn vriendinnen het toen ik er in zat dus ik ging er zo snel mogelijk uit echt ik schok me kapot zijn killer clown met een bijl … Was wel even kapot schrikken en een ander meisje ging er gwn in en ik hoorde gegil!!echt wat een stelletje idioten

  • Het slaat nergens op, die killer clowns enzo. Ik ben dan wel 14 maar ik ben niet bang als ik er een zie bel ik gewoon 112 de politie rekent wel met ze af!

 4. Het ergste is .het begint als een grap .maar straks loopt er iemand met een echt mes rond .dit moet onmiddellijk de kop ingedrukt worden en zware straffen aan verbonden worden

 5. Als je gewoon blijft staan is er voor de clown ook geen lol meer aan. Ik denk dat het allemaal een beetje overdreven word!! Maar Halloween mag tegenwoordig en zwarte piet niet meer……..maar denk dat de kids meer trauma’s overhouden aan een killerclown met een mes dan een zwarte piet met een cadeautje en snoepjes!

 6. ik durf echt niet meer alleen ergens naartoe hoor.ik ben al doodsbang voor normale clowns!min broertje durft ook al niet meer……..en die mongolen moeten ff hun verstand gaan gebruiken ohw wacht dat zijn ze verloren……….

 7. Er zal er maar zo’n domme idioot de verkeerde laten schrikken, zoals bijv. iemand met een ernstige hartkwaal, dan is het geen humor meer, dan is het al snel moord . En dan word het gevangenisstraf.

  Is in amerika al gebeurd, man is zich letterlijk doodgeschrokken ivm met slecht hart. Nu zit zit meneer de scary clown in de bajes. en is ie waarschijnlijk niet zo scary meer. Daar zitten gasten die veel enger zijn.

  DUS UITKIJKEN IDIOTEN !! Je kunt de verkeerde laten schrikken.

 8. hahahahah stomme idioten uit emmen willen ook mee doen, Moet je voorstellen, zo;n domme idioot die drenths praat “booeeh wie goan joe bange moak’n” hahahahaah wat een sukkels.

  Ga één keer voor me staan in zo’n stomme clownspakje en je krijgt die nep mes diep in je reet.
  We zijn nog lang geen amerika.

 9. Mijn zusje isnu doodsbang zegaat in emmen naa school. en durft niet alleen meer in de huiskamer te zitten.
  Die mensen die dit doen mogen van mijn naar een gesticht.!

 10. Sommige zijn verstand en gevoelloos sommige kinderen zijn nu doodsbang zijn sommige kinderen durven niet eens meer naar school laat die maloten zelf eens nadenken

 11. Ons kind is nu dus doodsbang voor die clowns.. overal hoor je het. Het is het gesprek van de dag. Bah wat flauw dit… Laat ze kinderen met rust laten.

  • Clowns horen voor plezier en een hoop gelach te zorgen bij jong en oud en niet voor angst of trauma’s. Of voor ongelukken bij mensen met een zwakke gezondheid. Dit is gewoon not done

 12. Ik vind het enger als er een moslima met boerka achter of voor me loopt! Weet jij veel wat ze eronder heeft. Deze clown vind ik echt vet en kleurrijk. 😄

 13. hahaha grapje moet toch kunnen, is maar 1 keer per jaar Helloween. zeur gewoon niet zo, jullie fokken het alleen maar op en zo gaan er meer jongeren die grappen uit halen

 14. Als mijn kind daar de rest van haar leven niet meer van kan slapen dan zal hij nooit meer de clown kunnen uihangen.Dan kan hij alleen nog maar hangen.

 15. Jeetje mensen, overdrijven is ook een vak zeg :”) Die gast zit gewoon lekker bij een raam op de eerste verdieping, verder niets aan de hand.

  • Overdrijven ook een vak? Er zijn vanmiddag daadwerkelijk schoolkinderen belaagd en ze zijn zich rot geschrokken….stelletje gekken zijn het die dit doen!!

  • Dan kijk jij zeker niet naar het nieuws! Deze gasten mogen wat mij betreft op 1 plek zitten en dat is achter de tralies, stel randdebielen!

 16. Zulke clowns denken niet na over de gevolgen. Ik sta niet voor mezelf in als zo iemand mijn kind bang maakt. Ik vind dit ook absoluut geen geintje meer.

 17. Ik vind het asociaal .. verdomme kinderen slapen hun leven lang niet meer door zon mongool !
  Ik vind dit geen grap & vind dat de politie er alles aan moet doen om zulken te pakken en jaren lang celstraf geven of misschien wel levens celstraf !!!!

 18. Misschien eens de rollen om gaan draaien en die clowns achterna gaan zitten met z’n allen?!? Eens kijken hoe hun het vinden om opgejaagd te worden….

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!