Sexhuis Pretty Woman gesloten

Sexhuis Pretty Women is door loco-burgemeester Bouke Arends op slot gedraaid.

De bestuurder van de bv is volgens de gemeente uit de onderneming vertrokken. Hij had daar ook de dagelijkse leiding. De vergunning schrijft voor dat de gemeente moet weten wie de dagelijkse leiding heeft. Omdat dit nu onduidelijk is, heeft de loco-burgemeester de zaak gesloten.

Pretty Women ging in februari 2002 open en werd vanaf het begin gerund door Arie Schouten. In mei 2016 verkocht hij het bordeel en café de Hakkelaar aan Martin Knecht. Die laat weten dat hij medio vorige maand afscheid heeft genomen van zijn directeur/bestuurder. ,,Ik zag geen goede basis meer voor een verdere samenwerking. De gemeente heb ik hiervan meteen op de hoogte gesteld. Ik heb ook aangegeven dat ik aantrad als nieuwe bestuurder van Pretty Women. De gemeente, waarmee ik overigens een prima contact heb, neemt nu de tijd om alles uit te zoeken. Ik verwacht geen problemen en denk dat de zaak binnen afzienbare tijd weer gewoon open kan.’’

 

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!