vrijdag 30 september 2022

Twee mannen aangehouden op Pottendijk

- Lees verder na de advertentie -

De politie heeft op zaterdagavond twee mannen, 21 en 31 jaar uit de gemeente Sudwest-Fryslan aangehouden voor de mishandeling en verzet op de Pottendijk Oz.

De politie kreeg een melding dat er op een festivalterrein een ruzie met meerdere personen had plaatsgevonden. Een nog onbekende man zou hierbij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. Hierop zijn meerdere agenten naar het festivalterrein gegaan. Door de beveiliging op het terrein werden de agenten gewezen op een van de verdachten die betrokken was bij de mishandeling. De 21-jarige man werd aangesproken. Hij wilde echter niet meewerken en liep weg. Hierop werd hij aangehouden. Hij verzette zich hevig en sloeg een van de agenten ten het hoofd. Hierbij raakte de agent lichtgewond. De politie maakte gebruik van pepperspray om de man aan te kunnen houden. Meerdere omstanders begonnen zich met de aanhouding te bemoeien waarop een politiehond werd ingezet. Daarna werd de 31-jarige man aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!