vrijdag 30 september 2022

Veelpleger opgepakt

- Lees verder na de advertentie -

Vandaag is een 30-jarige Emmenaar opgepakt voor een gewelddadige overval in Nes en meer dan 35 inbraken de afgelopen maanden gepleegd op industrieterreinen in Emmen, Klazienaveen en Barger-Oosterveld. Bij de inbraken werd geld, geluidsapparatuur en computerapparatuur buitgemaakt.

Eén van de inbraken waar de verdachte op 25 augustus al voor werd aangehouden, is de inbraak bij het Golfpark aan de Golfparkdreef in Emmen. Daar werd in de nacht van 20 op 21 augustus een raam geforceerd en een muntenautomaat vernield. De dader sloeg bij zijn vlucht een getuige in het gezicht met een breekijzer.

- Lees verder na de advertentie -

Woensdagmiddag 15 juni raakte een 73-jarige man in zijn woning aan De Strikel in Nes gewond. De man had de deur geopend, waarna hij door twee personen naar binnen werd geduwd. Er ontstond een worsteling, waarbij veel geweld is gebruikt. Het slachtoffer werd gekneveld en zwaar mishandeld. De daders gingen er uiteindelijk met wat antieke spullen vandoor, waaronder enkele sieraden en zilveren bestek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!