Vrouw bedreigd met de dood, getuigen gezocht

Op woensdagavond werd op de Kerkhoflaan rond 19.30 uur een 60-jarige vrouw uit Emmen op de grond gegooid en bedreigd met de dood door een nog onbekend gebleven man.

De vrouw liep op het voetgangerspaadje tussen het Tonckensbosje en de Kerkhoflaan. In de bocht bij de Angelsloërstraat stond een man bij een fiets met een fietskar erachter. De man sprak haar aan en vroeg haar iets. De vrouw begreep hem niet direct. Ineens pakte hij haar beet en gooide haar op de grond. Hij ging op haar liggen en bedekte met zijn handen haar mond en bedreigde haar met de dood. De vrouw probeerde zich los te worstelen. Opeens liet de man haar gaan. De man liep weg in de richting van het Tonckensbosje. De vrouw is de andere kant opgerend en heeft mensen aangesproken die vervolgens de politie waarschuwden. Agenten hebben direct in de omgeving naar de verdachte gezocht maar hem niet meer aangetroffen. Er werd ook een burgernetmelding gestart.

Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: Zijn huidskleur is onbekend, hij wordt geschat tussen de 20 en 40 jaar. Zijn lengte ongeveer 1.80 mtr. Hij had een slank postuur en bewoog zich volgens het slachtoffer lenig. Hij droeg donkere kleding, een muts en zwarte gebreide handschoenen. Hij sprak Nederlands. Aan zijn fiets zat een kar vast waar kinderen of honden in kunnen worden vervoerd. De overkapping van de kar was grijs. Op de kar lag een kleed of iets soortgelijks.


 

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!