Weinig succes voor handballers

De handbalverenigingen E&O en Hurry up hebben weinig succes behaald afgelopen zaterdag.
De mannen van Hurry Up wisten na de winterstop van de BENE-League niet te winnen van Initia Hasselt. De kloploper en regerend titelhouder wist met 32-28 te winnen van de mannen uit Zwartemeer. Bij rust stonden de mannen met 14-13 voor maar na een blessure van Tomas Bernatavicius in de tweede helft werden veel kansen gemist en trok de club uit Hasselt de wedstrijd naar zich toe.

Bij de wedstrijd tussen de dames van E&O en Quintus ging het lang gelijk op. Bij rust keek het goed spelende E&O tegen een achterstand aan va 17-13. In de tweede helft wisten de meiden uit Emmen in het kielzog te blijven. In de slotfase kwamen ze zelfs tot op één punt achterstand. Na vele pogingen om de gelijkmaker te forceren verloren ze met drie punten en werd de eindstand 32-19. E&O staat hiermee op de voorlaatste plek met vier punten uit veertien punten.

Het enig stukje succes van de handballers uit de Gemeente Emmen kwam bij de heren van E&O weg. De heren gingen op bezoek bij Hellas om kans te maken op een plek in de play-offs om de landstitel en dus een plek in de BENE-League bij onder andere Hurry Up. Marko Vidovic werd topscoorder met negen treffers. Hij begon meteen goed aan de wedstrijd. Bij rust stonden de heren uit Emmen voor met 14-13, bij het eindsignaal stond er 26-17 op het scorebord. E&O heeft nu 32 punten uit 18 duels, alleen Houten kan E&O nog uit de play-off kon houden. Die ploeg heeft 24 punten uit 18.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!