15-jarige meisje aangerand in trein

Een 15-jarige meisje is maandagmiddag 5 februari aangerand in de trein. Het meisje zat in de trein van Emmen naar Coevorden. De trein vertrok om 17.38 uur vanuit Emmen. Het meisje zat in een coupeé met meerdere mensen. De man kwam bij haar zitten. Hij probeerde haar te zoenen en greep haar haar vast, ook in haar kruis. Om 17.53 uur stapte het meisje in Coevorden uit de trein en de jongeman ook. Zonder dat ze het merkte volgde de verdachte haar naar de fietsenstalling. Daar randde hij haar nogmaals aan.

Vanavond, dinsdag 10 april, worden er foto’s van een verdachte van aanranding getoond in Opsporing Verzocht. Er zaten meerdere mensen in de coupé. Het meisje had geen idee hoe ze moest reageren. Uit pure zenuwen  begon ze te lachen. Daardoor kan het zijn dat de andere passagiers niet in de gaten hebben gehad wat er zich precies afspeelde.

Zat u om 17.38 uur in de trein van Emmen naar Coevorden op maandag 5 februari, stapte u ook uit in Coevorden om 17.53 uur en heeft u informatie voor de politie over deze zaak?  Of herkent u de jongeman op de foto’s? Neem dan direct contact met de Politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door