Adverteren op Emmen112

Altijd een goede keus!

Overweeg je om online te adverteren?

Op Emmen112 wordt sinds 2011 al het nieuws geplaats in en rondom de gemeente Emmen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Emmen112 intussen is uitgegroeid tot dé nieuwssite van Emmen. Uiteraard is dit voor zowel lokale adverteerders als landelijke partijen interessant. Het online adverteren is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een moderne advertentie strategie. Nagenoeg iedereen zit tegenwoordig op het internet. Meer naamsbekendheid genereren, nieuwe klanten werven of gewoon extra aandacht voor het bedrijf of evenement, Bereik dit gemakkelijk en snel doormiddel van online advertenties!

Groot bereik

Dankzij de nieuwspagina’s die wij in eigen beheer hebben ben je altijd verzekerd van een groot bereik! Alleen al met onze koploper Emmen112 hebben we al een gemiddeld bereik wisselend tussen de 50.000 en wel 175.000 weergaven per maand.

Sponsored content

Een artikel, tussen het nieuws, over het bedrijf die je vertegenwoordigd of het evenement die je organiseert. Voor de lezer een interessant extra artikel, voor jou extra veel aandacht. Een gesponsord artikel kent veel voordelen, zo blijft het artikel online staan en wordt deze vindbaar via onder andere Google. Tevens wordt het artikel zo geschreven dat het perfect tussen het andere nieuws past en de klanten prettig verder lezen.

Het belang van adverteren

Consumenten zijn op ieder moment van de dag op zoek naar informatie, diensten en producten: in de ochtend bij het ontbijt, onderweg naar werk of ’s avonds op de bank. Het is dus van wezenlijk belang dat je daar bent waar je klanten zijn; online! Bij Emmen24 Media zorgen wij er voor dat je zichtbaar bent en opvalt, zo hoef jij je alleen maar te richten op je producten of evenement.

Voordelen van adverteren

Online adverteren bied veel meer voordelen tegenover offline adverteren:
- Online advertenties zijn veel beter meetbaar dan offline advertenties
- Het bereik kan vele malen groter zijn, aangetoond door harde cijfers
- Zien wat de concurrentie doet en daar direct op in kunnen spelen
- In veel gevallen is online adverteren goedkoper én efficiënter tegenover offline adverteren
- Lopende campagnes kunnen tussendoor bijgewerkt worden

× Geeft een tip door