zondag 26 juni 2022

17-jarig meisje mishandeld in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

Op maandag 1 november is in Emmen een 17-jarig meisje mishandeld en beledigd. De jonge dame liep die dag tussen 8.45 en 9.00 uur over het fietspad langs de Hondsrugweg.

Zij was net uitgestapt uit de bus bij de bushalte op de kruising Hondsrugweg/Brinkenweg en wandelde in de richting van de Rietlanden. Ongeveer ter hoogte van het spoor kwamen haar twee jongens tegemoet fietsen. Beiden op een herenfiets. Een van de jongens schold de vrouw uit, terwijl de andere haar een harde trap tegen beide benen gaf.

- Lees verder na de advertentie -

De fietsers reden door in de richting van de kruising bij de Mc Donalds. Een van de jongens had een lichtbruine huidskleur en droeg een donkere hoody en een donkerblauwe pet.

De andere jongen had een blanke huidskleur. Hij had kort bruin haar waarvan 1 kant opgeschoren was en had volgens de vrouw een opvallend grote neus. Deze jongen droeg verder een opvallende donkerblauwe jas van het merk “Long Island”. De jongens waren rond 18/19 jaar.
De vrouw droeg zelf een opvallende zwart/wit geblokte jas welke tot halverwege haar benen viel.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of komt de beschrijving van de beide fietsers u bekend voor ? Wilt u dan contact opnemen met de politie in Emmen. Dat kan via reageren op dit bericht, 09008844 of www.politie.nl.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
836VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!