vrijdag 30 september 2022

21% van alle Drentse buurten zijn actief op Nextdoor

- Lees verder na de advertentie -

 

Buren in Drenthe leggen makkelijk onderling contact via de buurtapp Nextdoor: een buurtapp voor een betere buurt. Gesprekken op Nextdoor gaan over alles wat er in de buurt gebeurt. Van nuttige zaken als het vinden van een goede oppas of klusjesman, tot gezellige thema’s als het organiseren van een buurtborrel en belangrijke onderwerpen als buurtpreventie en veiligheid.

- Lees verder na de advertentie -

Op dit moment maken ruim 4200 buurten, dat is 42% van heel Nederland, al gebruik van Nextdoor. In Emmen zijn buren in 13 buurten actief op deze buurtapp. De buurt is het oudste netwerk dat we kennen en nog altijd staat de buurt centraal in ons dagelijks leven. Nextdoor wil de buren daarom weer met elkaar verbinden.

Dringende waarschuwing
Hiermee kun je direct een waarschuwing sturen naar alle buren. Iedereen ontvangt hiervan een notificatie, een e-mail en wanneer dit is ingesteld, ook een sms’je.

Hoe werkt buurtapp Nextdoor?

Nextdoor is een gratis en besloten buurtapp, beschikbaar in de App store en de Google Play Store, of op het web via www.nextdoor.nl. Op de buurtkaart in Nextdoor zien buren precies hoe de buurt eruitziet en wie waar woont. Dat is makkelijk als je net even de naam van de buurman op de hoek vergeten was.

Het platform is zo ingericht dat buren op een betrouwbare manier informatie kunnen uitwisselen. Iedereen wordt geverifieerd en buren kunnen zich alleen aanmelden met een echte naam en adres. Alle gesprekken zijn gemakkelijk te volgen omdat berichten in verschillende categorieën geplaatst worden: van tips en aanbevelingen tot buurtpreventie en veiligheid. Daarnaast is het mogelijk om zelf een groepje met dezelfde interesses te starten, bijvoorbeeld een hardloopclubje of een groep waar buren tips voor de tuin uitwisselen. Voor meer informatie is er ook een introductievideo om te bekijken.

Downloaden
Download de app gratis in de Apple App Store of de Google Play Store.

 

 

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!