- Lees verder na de advertentie -
Home Nieuws 22-jarige man neergestoken in Emmen

22-jarige man neergestoken in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

In de nacht van dinsdag op woensdag is in het ziekenhuis in Emmen een gewonde man binnengekomen. Hij bleek enkele steekverwondingen te hebben. De politie doet onderzoek naar hoe en waar de man precies gewond is geraakt en vraagt getuigen zich te melden.

De melding van de gewonde man kwam bij de politie binnen rond 2:30 uur. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Emmen. Hij is met steekverwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De man vertrok aan begin van de nacht lopend vanaf de Laan van het Kwekebos richting de Laan van de Eekharst, in de wijk Emmerhout. De man geeft aan in de nabijheid van de Eekharstvijver te zijn aangevallen door een andere man. Hierbij is hij gestoken. De verdachte is daarna mogelijk weggefietst. De verdachte zou donkere kleding hebben gedragen. De politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd en doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

Deel informatie met de politie

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben. Als getuigen informatie hebben, of als er mogelijk iets is opgenomen op bewakingscamera’s dan kan men dat melden bij de politie. Ook als een getuige iemand heeft gezien in donkere kleding op een fiets in de wijk Emmerhout die nacht kan de politie ingelicht worden, dit kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

- Lees verder na de advertentie -

× Geeft een tip door