Ballonnenzee boven Emmen

De Jumbo vestigingen in Emmen en Klazienaveen hebben de afgelopen periode een leuke actie gehouden. Klanten maakten bij aankoop van diverse producten kans op een gratis ballonvaart. Na aankoop van deze producten kreeg men een kaartje dat ingeleverd kon worden. Hieruit werden elke week winnaars getrokken.

De luchtballonnen zouden eerst 1 juli de lucht in gaan. De weersomstandigheden heden waren die dag niet gunstig genoeg voor de ballonnen. De organisatie was daarom uitgeweken naar afgelopen zondag. Het idee voor het ballonnenfestival is afkomstig van de samenwerkende zes Jumbo-filialen in de gemeente Emmen. Vorig jaar werd deze actie ook gehouden en bleek een succes te wezen. De supermarkten hadden het uitbesteed aan het ballonvaartbedrijf Rien Jurg Promotions in Hengelo. Dat beschikt zelf over een aantal luchtballonnen, maar moest voor deze grote klus toch beroep doen op collega’s in Noord- en Oost-Nederland.

De ballonnen stegen op op de velden van VV Emmen en de eind bestemming werd de weilanden in de omgeving van Zwinderen. Voor de winnaars was het een enorm leuke ervaring.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door