vrijdag 30 september 2022

Ballonnenzee boven Emmen

- Lees verder na de advertentie -

Zondagavond was het dan zo ver, 23 ballonnen gingen de lucht in op de voetbalvelden van V.V. Bargeres. De personen die in de luchtballonen zaten hadden allemaal een ballonvaart gewonnen bij een van de Jumbo vestiging in de buurt. De ballonvaart stond eerst gepland op zaterdag 24 juni, in verband met weersomstandigheden kon dit niet door gaan.  Omdat afgelopen weekend het UCI Para-Cycling Road World Cup werd gehouden is er uitgeweken naar de voetbalvelden van V.V. Bargeres. Totaal zouden 24 ballonnen de lucht in gaan echter bleek één ballon een gat te bevatten en deze kon hierdoor niet de lucht in.

Het idee voor het ballonnenfestival is afkomstig van de samenwerkende zes Jumbo-filialen in de gemeente Emmen. Zij zochten een nieuwe actie voor hun klanten en bedachten de ballonvaart. De supermarkten hadden het uitbesteed aan het ballonvaartbedrijf Rien Jurg Promotions in Hengelo. Dat beschikt zelf over een aantal luchtballonnen, maar moest voor deze grote klus toch beroep doen op collega’s in Noord- en Oost-Nederland.

- Lees verder na de advertentie -

De Jumbo’s hebben voor de grondeigenaren bij voorbaat al een excuuspakketje samengesteld.

 

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!