- Lees verder na de advertentie -
Home Nieuws Bedrijfspand in Klazienaveen compleet verwoest na brand

Bedrijfspand in Klazienaveen compleet verwoest na brand

- Lees verder na de advertentie -

In slechts enkele uren tijd werd Wim Wittendorp uit Klazienaveen en zijn huurders geconfronteerd met de verwoesting van het bedrijfspand in Klazienaveen.

Zaterdag middag brak er een enorme brand uit in het pand in Klazienaveen, dat eigendom is van Wittendorp. Na urenlang blussen wist de brandweer het vuur onder controle te krijgen, maar het pand kon niet meer worden gered. “Ik ben sprakeloos. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en brengt alleen maar weer extra kosten met zich mee. We moeten alles vanaf de grond opnieuw opbouwen.” laat hij weten aan RTV Drenthe.

Wittendorp had nog hoop dat er iets gered kon worden, maar helaas bleek dit niet mogelijk. Ook over de oorzaak van de brand kan de eigenaar weinig zeggen. “We zullen moeten wachten op het onderzoek.” zo laat hij weten.

Ook omstanders reageerden geschrokken. Veel mensen zagen een zwarte rookwolk vanuit hun tuin. Zelfs in Borger was het rook te zien.

Voor Wittendorp is het nu afwachten wat het onderzoek naar de brand zal opleveren. “De verzekeringsmaatschappij komt maandag en dan zullen we alles op een rijtje zetten.”

Foto: Yoëll Schonewille

- Lees verder na de advertentie -

GEEN REACTIES

Geef een reactie

× Geeft een tip door