vrijdag 30 september 2022

Bierflesje van viaduct gegooid

- Lees verder na de advertentie -

Op koningsdag omstreeks 23.00 uur reed Lisa van der Hak met haar vriend, Ruben Huijzer, in hun zwarte Volkswagen Passat over de rondweg in Emmen. Ze reden in de richting van de Delftlanden. Op het moment dat zij onder het viaduct door reden van de Hondsrugweg met de Rondweg werd er een bierflesje vanaf het viaduct naar beneden gegooid.

Het bierflesje kwam terecht op de voorruit van de auto waardoor de autoruit vernield werd. De geschrokken bestuurster zette meteen de auto stil in de berm. Ruben zag 2 personen op het viaduct staan en probeerde nog via het talud achter deze personen aan te rennen die er vandoor gingen.

- Lees verder na de advertentie -

Het gaat vermoedelijk om 2 personen die weg fietsten in de richting van de wijk Bargeres. Het gooien van spullen vanaf een viaduct op rijdende auto’s is levensgevaarlijk en kan ernstige gevolgen hebben. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.

Registratienummer 2018103677

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!