dinsdag 4 oktober 2022

BLM demonstratie trekt paar honderd mensen

- Lees verder na de advertentie -

Zondagmiddag vond er een Black Lives Matter demonstratie plaats op de parkeerplaats Vreding in Emmen. Dit trok een paar honderd bezoekers. Er werden gratis mondkapjes uitgedeeld.

Tijdens het protest hebben meerdere gasten gesproken en hebben er artiesten opgetreden. De organisatie heeft met stoepkrijt aanwijzingen, looppaden en kruisen op de parkeerplaats getekend zodat de 1,5 meter gewaarborgd bleef.

- Lees verder na de advertentie -

De politie was met veel personeel aanwezig in Emmen, ook de ME stond nabij het politiebureau klaar voor het geval er ongeregeldheden zouden zijn.

Het protest is vreedzaam verlopen zonder incidenten. Wel riep de organisatie aan het einde van de demonstratie op, om in groepjes weg te gaan. Ook werd er gewaarschuwd voor extreem rechtse groepen, confrontaties bleven uit.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

2 REACTIES

  1. jammer want was ook hele tijd een reclamevliegtuig in de lucht met nederland is top dat lees ik dus niet terug

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!