zondag 25 september 2022

Boer Geert verkoopt opnieuw aardbeien op vlindermarkt

- Lees verder na de advertentie -

Boer Geert stond afgelopen dinsdag op de Vlindermarkt in Emmen met zijn kraam aardbeien e verkopen. ‘De belangstelling was groot, iedereen wilde met hem op de foto, dus komt hij morgen, Dinsdag, opnieuw naar Emmen’, aldus de Media Markt.

Voor de Media Markt, op het Noorderplein, verkoopt hij Aardbeien, Kersen en Pruimen. Ook zullen er smoothies gemaakt worden door Media Markt. Vanaf 9.30 uur staat hij achter zijn kraam.
Tijdens de Vlindermarkt verkoopt hij voor de deuren van Media Markt aan het Noorderplein 90, aardbeien, groente en ander fruit van eigen kweek. Ook zullen er overheerlijke smoothies gemaakt worden. Boer Geert kennende, maakt hij er een echt feestje van. Vanaf 9.30 uur staat hij achter zijn kraam.

- Lees verder na de advertentie -

Geert zal de verkoop niet alleen gaan doen. Groenten en Fruitshop Jan Fidder uit de Rietlanden, die Geert zijn producten verkoopt in zijn eigen winkel, zal hem helpen bij de verkoop. “Kom proeven en overtuig je zelf”, zo laat Geert weten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!