dinsdag 27 juli 2021

Brandweer en Dierenambulances rukken uit voor avontuurlijke kat Tommy in de boom

- Lees verder na de advertentie -

Zondagavond werden de dierenambulance en de brandweer gealarmeerd voor de kat Tommy die voor de derde keer in korte tijd in de boom zat aan de Beatrixstraat in Emmen, en daar niet meer uit durfde.

De kat zat de hele dag al in de top van de boom en zou belaagd zijn door kraaien. Door de sterker wordende wind werd er voor het leven van de kat gevreesd. naast de DAR Dierenambulance kwam ook de brandweer ter plaatse met een hoogwerker, deze heeft de kat uit zijn benarde positie bevrijd. De dierenambulance heeft een korte check gedaan en hierna kon Tommy weer terug naar zijn baasjes.

- Lees verder na de advertentie -

Kort geleden zat Tommy ook al boven in een boom, toen heeft een familielid zelf een hoogwerker gehuurd om hem er uit te halen. Eerder deze maand en dit keer moesten echter de hulpdiensten er aan te pas komen.

Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl- Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

20,882FansLike
1,297VolgersVolg
753VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!