Computers, geld en sieraden gestolen bij woninginbraak in Zandpol

Bij een woning inbraak in de Stuifzandlaan werden sieraden, geld en computers gestolen. Een bewakingscamera maakte opnames van de inbrekers.

Op zondag 17 november 2019 werd er ingebroken in de woning.  Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat rond 19.00 uur twee mannen naar de achterzijde van de woning liepen. Hier werd een raam opengebroken en zijn de inbrekers naar binnengeklommen.

De woning is doorzocht en als buit werden geld, sieraden en game computers gestolen. De computers werden door de dieven naar buiten gedragen en achter een auto gezet die op de oprit stond. De beide mannen liepen weg maar kwamen even later in een auto terug. Deze werd bestuurd door een derde persoon. Nadat de computers in waren geladen reden de inbrekers weg.


Twee verdachten kwamen duidelijk in beeld. De politie wil graag weten wie dit zijn. Herken u hen of heeft u informatie over deze inbraak? Bel dan direct met de politie.

De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met de sticht Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door