vrijdag 30 september 2022

Dames E&O maken het zichzelf moeilijk

- Lees verder na de advertentie -

De dames handbalsters van E&O maakten het zichzelf zaterdag avond tegen kwiek erg lastig. De coaches Frank van der Zanden en Vincent Mooi kozen voor Anouk Holscher in plaats van de vaste keepster Ilse Spiekman die afgelopen week haar vertrek naar SVBO aankondigde.

In de beginfase van de wedstrijd wist Anouk veel ballen tegen te houden en alle ballen die E&O op het doel gooiden verdwenen in het net. Na 14 minuten stond er al 14-4 op het scorebord. Door veel fouten aan de kant van de Emmenaren wist Kwiek terug te komen tot 16-15.

- Lees verder na de advertentie -

In de tweede helft ging het wederom niet goed van E&O. Er werden veel fouten gemaakt door de jonge speelsters en dit zorgde voor veel counters van de kant van Kwiek. Na 9 minuten in de tweede helft stond het 21-21 waarop het trainersduo een Time-out aan vroeg.

Na deze time-out waren de dames uit Emmen weer scherp en wisten ze dik tien minuten voor tijd weer uit te lopen tot 27-23. De dames van Kwiek wisten nog terug te komen tot 32-30.

E&O wist vooraf al dat het als derde zou eindigen in de degradatiepoule. Om lijfsbehoud veilig te stellen moet de formatie van het trainersduo Mooi/Van der Zanden over vier weken afrekenen met de algeheel periodekampioen van de Eerste divisie.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!