Dierenambulance Emmen- Coevorden “in het nieuw”

Sinds begin juni vallen de coördinatie en bestuurlijke taken van de Dierenambulance Emmen-Coevorden onder de hoede van Stichting Akka’s Ganzenparadijs. Tevens is de Dierenambulance Emmen-Coevorden lid geworden van de organisatie DAR (Dutch Animal Rescue), een landelijk werkende organisatie voor dierenhulp diensten en opvangcentra. Hiermee is een nieuwe stap gezet in de groei en stabiliteit van de Dierenambulance Emmen-Coevorden.

Om deze stappen kracht bij te zetten heeft de ambulancedienst een nieuw logo én een nieuw meldnummer 06 – 57 377 365. Dat op alle uitingen naar buiten wordt gebracht, waaronder op de vernieuwde kleding. Ze zijn op tal van activiteiten aanwezig om informatie te geven, zó ook op bijvoorbeeld de Zomer-avondmarkt in Dalen, die iedere woensdag in augustus nog plaatsvindt.

“Wij, Stichting Dierenenambulance Emmen-Coevorden, rijden met twee ambulances in de gemeente Emmen en Coevorden. We willen graag zo snel mogelijk ter plekke zijn wanneer we er een melding binnenkomt, onze vrijwilligers doen er alles aan om dit waar te maken.” Aldus de nieuwe trotse coördinator Chögyal Trizin.

“Om de roosters te kunnen vullen en de ambulance op volle kracht te kunnen inzetten zijn wij per direct ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die iets voor de stichting kunnen betekenen.

Dat kan als chauffeur, maar naast chauffeurs zoeken wij ook vrijwilligers op andere vlakken, bijvoorbeeld collectanten voor de jaarlijkse collecte of enkele vrijwilligers die onze promotiestand willen bemannen en informatie kunnen geven over de Dierenambulance Emmen-Coevorden.”

Lijkt het je leuk om in een enthousiast team te werken dat zich met hart en ziel voor de dieren inzet én wil jij de dierenambulance komen versterken? Meld je dan nu aan door een sollicitatie te sturen met een c.v. naar dierenambulanceemmencoevorden@gmail.com

Voor meer informatie over Stichting Dierenambulance Emmen-Coevorden kan je ook een kijkje nemen op de website www.dierenambulanceemmencoevorden.nl

“Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren in nood en zijn bereikbaar via ons meldnummer 06 – 57 377 365

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!