zondag 24 oktober 2021

Dierenambulance Emmen zoekt getuigen na gevonden hond

- Lees verder na de advertentie -

De D.A.R. dierenambulance in Emmen zoekt, naast de eigenaar, ook getuigen na de vondst van een hond aan de Tweede Koppelveenweg in Emmer-Compascuum eerder deze week.

Maandagmiddag kreeg de dierenambulance een melding van een gevonden hond in Emmer-Compascuum, de hond verkeerde in een erg slechte toestand.

- Lees verder na de advertentie -

Een eerste bericht wat de dierenhulp organisatie maandag heeft geplaatst heeft tot op heden nog geen eigenaar opgeleverd.

De D.A.R. dierenambulance laat via een nieuw Facebook bericht weten dat ze hierdoor nu niet alleen op zoek zijn naar de eigenaar, maar ook naar getuigen die misschien iets verdachts gezien hebben.

Indien u iets heeft gezien of gehoord wat in verband kan worden gebracht met de gevonden hond, dan kunt u contact opnemen met de D.A.R. dierenambulance via 06- 57 377 365 of hen een bericht sturen.

Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl- Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,101FansLike
1,298VolgersVolg
771VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!