vrijdag 30 september 2022

Dit zijn de finalisten van Miss Klazienaveen 2018

- Lees verder na de advertentie -

In het Esdal College Klazienaveen vond vrijdagavond 1 juni de casting plaats van de Miss Klazienaveen verkiezing 2018. Uit de 30 geselecteerde missen die uitgenodigd waren voor de casting zijn door een deskundige jury 16 finalisten gekozen.

De 16 finalisten zijn Anouk Spang, Claudia de Vries, Demi Meek, Demi Lambers, Dorien Hoogland, Inge Bloemberg, Jeanine van Bekkum, Kim Noorman, Louise Oost, Manuela Hebels, Michelle Kooiker, Miriam Gossen, Mirron Schimmel, Nicole Eikens, Samantha van der Sluis en Suzanne Albers

- Lees verder na de advertentie -

De zestien dames gaan op zaterdag 23 Juni strijden om de titel Miss Klazienaveen 2018.

De meiden kregen tijdens de castingavond catwalktraining van Benthe Walda (1st runner-up miss Klazienaveen 2017) en leerden hier gelijk de eerste tips en trucs. Een voor een kwamen de jongedames bij de jury voor een interview. Hierbij moesten de meiden zich voorstellen en enkele vragen beantwoorden. Niet alleen beauty is belangrijk, ook spontaniteit en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen.
De jury bestond uit Joyce Capellen (the Ultimate Beauty of the World 2017), Zoë Hartman (miss Klazienaveen 2017) en Jordy Fidder(Ondernemer). Shirley Klei heeft een kleine fotoshoot gehouden met de dames tijdens de castingavond.

De komende weken krijgen de 16 missen catwalktraining en presentatietraining van Senior Ultimate Beauty of the World 2017 – Joyce Capellen, een teambuilding avond, een fotoshoot in de Middle Age Garden in Barger-Compascuum en gaan een openingsdans instuderen bij G.V. Klazienaveen.

 

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!