zondag 25 september 2022

Dit zijn de twaalf finalisten van de Miss Klazienaveen

- Lees verder na de advertentie -

In het Esdal College Klazienaveen vond vrijdag avond 12 mei de castingplaats
van de Miss Klazienaveen verkiezing 2017. Uit de 30 geselecteerde missen die uitgenodigd waren voor de casting zijn door een deskundige jury 12 finalisten gekozen.

De 12 finalisten zijn Benthe Walda, Judith Vos, Lisanne Pals, Britt Oldenhuis, Manuela Hebels, Julia Bults, Emma Tappel, Zoë Hartman, Lelaina van Uffelen, Lianne Raukema, Romy Markies, Janine Bijma.

- Lees verder na de advertentie -

De twaalf dames gaan op zaterdag 24 Juni strijden om de titel Miss
Klazienaveen 2017.

De meiden kregen tijdens de castingavond catwalktraining van Lisan Weidgraaf en Ilse Wolters en leerden hier gelijk de eerste tips en trucs. Een voor een kwamen de jongedames bij de jury voor een interview. Hierbij moesten de meiden zich voorstellen en enkele vragen beantwoorden. Niet alleen beauty is belangrijk, ook spontaniteit en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen.
De jury bestond uit Joyce Capellen (the Ultimate Beauty of the World 2017), Heleen Bijma (Debuty Princess Miss European Netherlands 2016) en Jordy Fidder(Ondernemer). Koos van Rijswijk heeft een kleine fotoshoot gehouden met de dames tijdens de castingavond.

De komende weken krijgen de 12 missen catwalktraining en presentatietraining deze worden gegeven door Joyce Capellen, bootcamp bij LSG Crossfit en gaan een openingsdans instuderen bij G.V. Klazienaveen.

De shirts van de dames zijn gesponsord door Emmen112, Drukkerij Hermans, Eetcafé Zus & Griet / Snackbar The Corner en JC Promotion en Events.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!