zondag 25 september 2022

FC Emmen klimt naar negende plek

- Lees verder na de advertentie -

FC Emmen wist vrijdagavond in eigen huis omhoog te klimmen naar de negende plaats op de ranglijst. Met de dertiende treffer van Cas Peters wist Emmen de drie punten thuis te houden. De negende plek is belangrijk voor Emmen, zoals de zaken nu zijn is deze plek nodig om mee te doen aan de play-offs. Emmen heeft, net als RKC, 49 punten maar wel een beduidend beter doelsaldo. FC Eindhoven volgt met 47 punten op plek 11.

FC Emmen hoopte op een vroege treffer tegen Achilles’29, maar deze kwam er niet. Ze hadden in de beginfase  wel veel kansen, onder andere van Bannink, Bos, Siekman en Bakker, allemaal kregen ze de bal niet in het net. Na rust werd Henk Bos vervangen voor Issa Kallon. Hij bracht meer snelheid en verrassing in de ploeg, helaas verdween dit na een kwartier al gouw. Trainer Lukkien bracht in de 63e minuut Kai Huisman in de ploeg. Hij was gretig en stond aan de basis van het doelpunt van Peters.

- Lees verder na de advertentie -

In de het eind van de wedstrijd ging Achilles’29 alles of niet spelen en Emmen had vele kansen op de 2-0. Beide ploegen wisten het net niet meer te raken.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!